Webbinarium den 17/11: Hur tar vi vid efter Covid?

Välkomna till ett webbinarium anordnat av Kungl. Skytteanska Samfundet den 17 november 2020 kl. 18.00. Webbinariet planeras pågå fram till ca 19.30. 

Webbinariet hålls via Zoom under titeln ”Hur tar vi vid efter Covid?” Om norrländskt forskningssamarbete i ett brett samhälleligt och kulturellt perspektiv och syftar till att i ett framåtblickande perspektiv diskutera samarbetsmöjligheter mellan de norrländska lärosätena och med Skytteanska Samfundets övergripande ändamål i fokus.

Inbjudna till webbinariet är Skytteanska Samfundets ledamöter, anställda vid de norrländska lärosätena samt intresserad allmänhet.

Efter en kort inledning av preses Lars-Erik Edlund fortsätter arrangemanget med en paneldiskussion ledd av moderator Sverker Olofsson utifrån frågan Vad har covid-pandemin inneburit för de norrländska lärosätena? I den påföljande diskussionen fokuseras hur lärdomar från covid-pandemin kan stödja framtida samarbete och Samfundets norrländska arbete.

Panelen består av

  • Rektor Anders Fällström, Mittuniversitetet
  • Rektor Ylva Fältholm, Högskolan i Gävle
  • Prorektor Cathrine Norberg, Luleå Tekniska Universitet
  • Vice dekan Ann Dolling, Fakulteten för skogsvetenskap, SLU, Umeå
  • Vice rektor Dieter Müller, Umeå universitet

Webbinariet avslutas av vice preses Britta Lundgren.

Du anmäler dig genom att fylla i formuläret här nedanför. En länk till seminariet kommer senare att skickas till angiven e-postadress.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *